Kategorier
Skönhet

Tatuering gjord i Stockholm

Det har blivit självklart för många att göra tatuering i Stockholm. Rista in ett minne eller en symbol görs idag av både ungdomar och äldre personer i samhället

Anna satt uppkrupen i soffan och rörde vid bilden som fanns på ankeln sedan några veckor tillbaka. Hon log och tänkte tillbaka på dagen då de äntligen fått hämta hem sin dotter. Nu flera år senare hade Mia, som dottern hette, frågat om de inte kunde göra något som förutom deras kärlek knöt dem samman.

Anna hade sett frågande på henne och dottern hade förklarat att en klasskamrat hade tillsammans med sin syster gått till en tatuerare. Nu hade de båda en symbol, som visade deras band till varandra, intatuerad på ena handleden. Kunde inte de göra likadant? Hur kunde man säga nej till en sådan fråga?

Tatuering – en vacker kärleksförklaring

Den tatuering som satt på bådas vrister hade diskuterats. De hade funderat på att göra två halvor av något men kommit fram till att det kändes märkligt. De ville känna att de var tillsammans oavsett var de än befann sig. Så de bestämde sig för två hjärtan tillsammans, ett lite mindre än det andra.

Fingret gled över de två röda hjärtan som prydde platsen ovanför fotknölen. Hon och hennes dotter alltid förenade. Det kändes som en ära att få dela detta med Mia, att dottern ville förstärka deras band. Mia var nu på lång resa i Australien, men genom att röra vid tatueringen kunde hon ändå känna sig nära sin lilla flicka.