Om oss

Vi vill skapa en sida som är inkluderande, som är varm och som ger energi till dig som läsare. En sida som engagerar och som ingjuter både mod och självförtroende. Många går omkring och mår dåligt. Man känner sig ful, man känner att man inte räcker till och man känner sig annorlunda.

Det är det vi vill ändra på. Vi vill skapa en sida där alla kan inse att de sitter på någonting unikt. Att vara annorlunda är ingen nackdel – det är en styrka. Vi kommer att skriva mycket om inre välmående och hur man exempelvis kan minska stress, hur man ska agera för att göra träning och rörelse till någonting roligt och naturligt samt hur man kan lära sig att laga nyttig, enkel och god mat. Utöver detta så ska vi titta närmare på olika trender både vad gäller mode, hår, smink och annat.

Vi vill även ta oss lite närmare tittar på skönhetsingrepp, behandlingar och olika operationer. Är det verkligen bara negativt med allt detta? Vi tycker inte det och vi ska försöka lyfta det positiva som faktiskt finns med att söka sig till skönhetsindustrin. Detta utan att bortse från de negativa sidor som finns och där vi går igenom exempelvis risker, komplikationer som kan finnas samt kostnader.

Målet är att ge information, likväl som inspiration. Vi hoppas att du – vem du än är – ska trivas på den här sidan. Du är varmt välkommen!