Kategorier
Skönhet

Ditt drömutseende med fillers i Göteborg

Vi lever i en modern värld där vi har alla möjligheter för oss. Vill vi förändra något med vårt utseende idag behöver det varken vara svårt eller farligt. Fillers i Göteborg är något många gör.

Idag finns det många möjligheter att nå det utseende man vill. Man kan testa på hemma-produkter men även göra mer permanenta behandlingar. Ett exempel är fillers. Med fillers kan man ändra på många ansiktsdrag. Det kan vara att du vill ha tydligare linjer på kinderna. Eller en annan form på pannan? En vanlig behandling är att man lägger fillers i läpparna. Man kan använda fillers på flertalet olika ställen och nå det resultat man vill. Man kan dessutom lägga in det flera gånger om man inte omedelbart uppnår det resultat man vill. Allt sådant kommer kliniker som utför fillers i Göteborg att gå igenom med dig.

Hur man gör fillers

En sak många oroar sig över är hur ont det gör att göra fillers. Det går inte att svara på helt sanningsenligt, för det beror helt på dig. En del tycker inte det känns alls. Andra upplever ett visst obehag. Man använder sig av väldigt små nålar och trycker in medlet. Prata med kliniken innan om du är orolig. Tillsammans kommer ni gå igenom hur mycket man ska injicera. Vill man ha exempelvis väldigt stora läppar får man ofta göra det i omgångar. Efter att man gjort fillers kan det hända att man får blåmärken, men dessa försvinner efter någon dag.