Kategorier
Hälsa

Ryggskott får behandling av kiropraktorn på Östermalm

Har man fått ryggskott ska man inte vänta på att det går över. Sök hjälp för att komma igång med läkningen och få minskad smärtan. Kiropraktorn på Östermalm vet hur man behandlar ryggskott.

Att få ryggskott är sällan en trevlig historia. Smärta som strålar ut i hela ryggen bara man försöker andas. Rekommendationerna när man har ryggskott är att stå, gå eller ligga raklång och absolut inte sitta. Givetvis är det bättre att vara rörlig i den mån man kan och orkar med smärtan, än att ligga still på rygg. Det handlar inte om några långa promenader när man fått ryggskottet. Många små, korta promenader är bättre än en lång promenad. Det är viktigt att låta ryggen få vila också.

Kiropraktorn masserar igång stela muskler

Utöver att följa de allmänna rekommendationerna kan man kontakta en kiropraktor på Östermalm för att få hjälp med ryggen. Det är ingen quick fix för ryggen att gå till en kiropraktor, men det hjälper läkningen att starta och minskar smärtan. Kiropraktorn masserar och stretchar muskulaturen så musklerna kommer igång igen. Man kan även få tips på övningar man kan göra hemma efter besöket för att stärka ryggen.

Ett återbesök hos kiropraktorn är också en god investering för både ryggen och kroppen. Då har man koll på att man inte snedbelastar något i kroppen som ger smärta eller gör att man lätt får tillbaka sitt ryggskott. Har man smärta i kroppen påverkas humöret. Så hela kroppen tackar dig när du besöker kiropraktorn och investerar i ditt eget välbefinnande.