Med anledning av coronasmittan!

 

Med anledning av coronasmittan COVID19 kommer vi att under en tid undvika att ha fysiska möten. Det innebär att följande förändringar i programmet

Mars påskpyssel Härnösand   Inställt

28 Mars Härnösand              Rehab. Vattengympa. Inställt

2 april Världsautismdagen. Leos Lekland  inställt

14 april Härnösand             Tematräff för autister 18-20 Inställt

27 -31 juli              Norrlägret. Vi hoppas att det kommer att bli av

21- 23 augusti    Aspnäsläger Vi hoppas att det kommer att bli av

Vi hoppas på förståelse och återkommer med nya datum för aktiviteter och föreläsningar

Det vi vet av tidigare kriser är att de som drabbas hårdast av en kris är de som redan är de mest utsatta. Det vill säga många i våra grupper.

Många behöver extra hjälp just nu i våra grupper.  Hur blir det med personal i boenden och fritids och skolor etc? Vi som är friska kan alla fundera på om och hur vi kan ställa upp.

Många erbjuder sig att hjälpa sina grannar och vänner med att handla mat och hämta ut mediciner och vi ser många goda initiativ där människor är beredda att rycka in och erbjuda sin hjälp. Många sitter ensamma och ett samtal kan betyda mycket.

Det finns redan ett par Facebookgrupper för de som behöver hjälp och de som vill ge hjälp.  En för Härnösand: Coronahjälpen Härnösand  och en för Västernorrland  corona (covid-19) hjälp i västernorrland – privatpersoner

Om du är isolerad, ring gärna runt till personer i din adressbok, särskilt andra isolerade. Alla mår bra av social kontakt och kan vi få bättre kontakter nu så hjälper vi vårt samhälle i för framtiden.

Vänliga hälsningar Styrelsen